sábado, 14 de mayo de 2011

Ruta de les 6 pujades

   Dissabte 14 de maig a les 7:30 a l'OpenCor de Mataró assistim Baldo, Cèsar Lluís i Jordi nomes 4, degut a la nostra representació a la Transcorredor sense destí definit. Decidim finalment fer la ruta d'en Lluís de les sis pujades.

   Comencem agafant les cinc sénies cap a Llavaneres a un ritme que sembla que s'escapi algú, arribats allà agafem el camí de la hípica per anar cap a la primera pujada, El corriol del Mortirolo. aquesta pujada ens porta a l'encreuament dels quatre camins a la pista del Corredor, però aviat deixem aquesta per agafar a la dreta per fer la segona, Pujada a Pedra Ferradura.

   Arribats a dalt, baixem per via recta (que no pujats a la bici) pel corriol que ens deixa a la Creu de Rupit. Allà encarem direcció el Pou de Glaç de Canyamars per la pista i una vegada arribats encarem la tercera, la pujada amb nom que no recordo però que ens deixa a prop de Can Massuet pujada de Can Serendicó . Aquesta ens fa pujar 200 metres de desnivell en un quilometre i mig, ja comença a fer mal.

   La quarta la deixem per un altre dia, ja que es tracta de baixar el desnivell pujat a l'anterior i pujar pràcticament paral·lel. Les Costes d'en Guinart. Tot seguit baixem cap a Dosrius pel corriol de la urbanització del Castell per continuar amb la cinquena, la pujada de la Cita

   Un cop a dalt agafem els corriols de la Duatló de Mataró per arribar a la riera d'Argentona on decidim tots menys en Lluís que hem fet prou per avui, ja que la sisena es la pujada al Burriac per corriol. Aixi que ens despedim i anem a rentar bicis i cap a casa.

   Cal dir que les sis pujades han estat amenitzades per corriols endurers intercalats dels que li agraden a en Lluís.


   Fins la setmana que ve a la Bandolera!!! Salut i pedals!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario