miércoles, 24 de noviembre de 2010

Plà de la Calma- Puig Drau- el Sui - Castanyer d´en Cuc

Per aquestes coses que te la vida , es donaven les circumstàncies idónees per fer una cosa important , els aventurers Pau i Bernat junts en una expedició i en Jordi de aprenent de bruixot biker , no es podia perdre una d´aquestes.
En un titànic esforç de voluntat i matinar , quedem a les 10 ..., del matí, a la porta d´una botiga de bicis de Mataró  ( la publi s´ha de pagar..., zonebtt es important!!!!) , carreguem les bicis al cotxarro d´en Bernat i cap a Cànoves.
Degut a la dificultat està clar que no farem molts kilometres, aixó si sortirà un bon desnivell.
Les obres en hotel i masia de Vallfornes , han fet que estigui arrenjant el camí , aixó facilita una mica el tema, pero la pujada es molt dura , i més a partir de la masia, amb molta pedra .
Problemes d´en Jordi amb la roda de davant i en Pau amb el canvi , en Bernat xino xano no vegis ...
Arribem al Plà i menjem una mica, la temperatura 5ºC peró amb un vent glaçat que talla . Negociem la ruta i Pau s´en surt amb la seva , cosa de la qual no s´en panadiran Jordi i Bernat.

Pujada al puig drau 1345 , fotos de rigor ,





 més alimentació , en Bernat va molt en reserva , peró es recuperarà . Tornem a baixar i encarem la pujada al Sui , on arribem per 2 variants diferents Jordi i Bernat la fàcil i llarga i en Pau la dura i curta , arribem a dalt i ens trobem un senderista amb la seva gossa


 , fent l´apat , no hi han millors vistes . Molt amable ens fa la foto de rigor



 i ..., toca trialera del Sui , que cadascu baixa com pot , en Pau baixa sillin i amb peus a terra peró baixa bastant montat , es força complicat i una caiguda allà no es convenient.
Encarem pista baixant per les 14 curves , i com no , visita de rigor al Castanyer



 , on Pau ensenya a Jordi que a prop van estar Dissabte del Castanyer. Les cares d´en Jordi i Bernat son les mateixes dels que ho veuen per primer cop , sorpresa , incredulitat , alucinats , peró al tema , més fotos , aquestes per ensenyar a la canalla..., ( canalla : nens en català , es podria entendre la canalla de la dona per que es cregui on em estat...) . Parlant de canalla , algú li entra la vana infantil...



Baixant ensenyo a en Bernat on es van quedar en Juanlu i en Cuco Dissabte , a res i menys de on estaven els seus companys ... ja els hi val.
Tornada a Cànoves amb molt bon ritme , carreguem bicis ( demanem disculpes pel fang ) , i tornem a Mataró , descarregant les bicis al parking del De-carton , i com no , l´espia Juanka que deu tenir un localitzador, es presenta allà a verificar si em sortit o no...
Molt bona sortida , no massa llarga peró intensa i guapa

fotos Pau    fotos Jordi

Track



See the activity on RunSaturday
Type:Bike - Mountain Biking
Duration:2:58:39
Distance:28.53 km

1 comentario: