sábado, 4 de febrero de 2012

LES DUES FERRADURESAvui, nomes tres intrèpids bikers al punt i hora de sortida,  tots tres d'estrena, un amb una motxilla i un bidó, un altre amb un seient i sorpresa! l'altre amb una Cube AMS nova. Després d'una inspecció visual, decidim resseguir la Muntaltbike, cel.lebrada la setmana passada, aixi que amb temperatures sota zero enfilem per Vallveric cap al punt d'enllaç, la Rambla Sta Mònica. Entre alguna pista nova i corriols anem pujant i salvant el cos del fred fins a les rodalies de Can Bruguera, i a l'alçada de la línia elèctrica, trobem el primer problema.

En una parada de Juank per ajustar el seient de la seva nova muntura no pot treure els peus del pedal, la cala gira sobre la sabata i no surt. Després de treure per la força, ens n'adonem de que li falta un cargol a la seva ferradura, i a l'altra també...Sortim al pas recollant els cargols a l'espera d'arribar a casa per posar-li uns de nous. Aviat arribem al punt d'enllaç al track, avui es un desert, serà per la temperatura? -4º. Cuan estem a punt d'arrencar, una trucada inesperada fa tornar a en Juank a casa, lampista de professió el reclama un client que te les tuberes rebentades, ja se sap, ens en-recordem de Santa Barbara nomes quan trona...

Seguim en Cèsar i jo, Jordi, ara ja canviant intencions doncs no portem el track al gps.

Pugem a Pedra Ferradura, pont del recorregut on trobem mes neu:

   Foto de rigor, que aixo no es veu cada dia i enfilem cap a el Corral del Forn per continuar per el descens a Lourdes. Allà, com que la feina també apreta a en Cèsar, hem baixat cap a Arenys de Mar i fins a Mataró per la platja a veure si el sol ens escalfava una miqueta.

Recordeu que el diumenge que ve es la Cabrakedada, hem de decidir els que hi anem, logística i fels-hi saber...

No hay comentarios:

Publicar un comentario