domingo, 20 de diciembre de 2009

"Esto es la jungla "


Sortida freda freda freda, entre -3 i -7 graus en funció de l'hora i les zones... i el funcionament del termòmetre del JuanK :-)

OK, JuanK i j, RMR amb la intenció de fer la Tronxacadenes 2009 (VallRomanes-Orrius-VallRomanes).

I clar, amunt per la riera de Ruidemeia fins al final de la pujada dels Burros i d'allà encara més adalt per acabar planejant dos minuts i baixant a Orrius !!! Ens haguèssim pogut estalviar dues pujadetes de cal deu !

OK. Al menys ja som "on track", arribem a la pista de Sant Bartomeu però la riem direcció La Mútua i metres abans d'aribar a la cruïlla que porta (a la dreta) a la Roca d'en Toni ens desciem per un caminet privat, saltant la cadena (la primera de no sé quantes avui), a la dreta. Un corriol molt xulo però que de seguida ens dur a un "tope" fet a cop d'excavadora perquè no es pugui passar. Bé, ho evitem i tirem milles saltant més cadenes i fins i tot valles.

Tenim clar que aquest tram es va obrir per la pedalada però que després es va tancar a conciència. Arriba un punt en que veiem que ens separem del track però no tenim manera d'enfilar el camí bo perquè el propietari del terreny ha amuntegat arbres i no hi ha manera. La única solució és avançar una mica i al poc baixar per la falda camp a través fins a un rierot sec i glaçat , per després pujar l'altra falda fins retrobar el track. La bomba, esbarcers a mansalva, i una vegetació molt molt espesa per on quasi quasi no passaven ni les bicis arrossegades per terra. Hem hagut de fer quasi escalada passant-nos les bicis !! i és clar, ens hem deixat mig matí.

Passada la jungla i plens (al menys jo) d'esgarrapades tirem endavant i sense gaire més novetat.
Pistes, senders, una pedalada interessant si no fos pels camins tallats :-(

A VallRomanas café amb llet de rigor i apa, cap amunt. EL recorregut surt del poble, enfila una pista i tira tira tira... al poc lliga amb la pista de la serralada litoral i continua pujant, ja se sap, fins la Roca d'en Toni i direcció La Mútua. Abans d'arribar a la Roca d'en Toni agafem un corriol a la dreta amb molt bona pinta, però als 100 metres m'arrossego 2 o 3 per terra i em carrego les dues punteres dels pedals.. i encar queda una miqueta per sotobosc amunt i avall , així que en JuanK continua i jo reculo fins la pista i tiro milles xino xano per la variant més cómoda.

I res, una ruta per reintentar evitant el tram tallat perquè té estones molt xules !

A vore que diu en JuanK :-)

Som-hi !

RMR
Pau i Mountain Bike, germans :-)








2 comentarios:

  1. Que pasó con las bicis????

    Os ostiasteis o qué????

    ResponderEliminar
  2. No, tuvimos que arrastrar las bicis entre los matorrales, zarzales para volver al track. A RMR le hizo gracia y aún se puso ha sacar fotitos....

    ResponderEliminar